Jaarplaats aanmelden

Wil jij jouw accommodatie te koop aanbieden? Daar helpen wij je graag mee! Wij zullen jouw accommodatie voor jou op deze website, de website van het desbetreffende Eldoradopark en Recrahome.nl plaatsen. Hiervoor hebben wij wat aanvullende informatie en de beste foto's nodig. 


Stap 1:

Vul het aanmeldformulier in. Hierin kun je alle belangrijke informatie van jouw accommodatie vermelden. Vul dit zo volledig mogelijk in. Maak het niet mooier dan het is zo komt een potentiële koper niet bedrogen uit.

Vul het formulier in

Jouw accommodatie:

Hierboven L× B (bij L-chalet ook de diepte) benoemen

Hierboven L× B benoemen

Algemeen

Isolatie:

Woonkamer

Kenmerken:

Hierboven kun je bovenstaande antwoorden toelichten.

Slaapkamer(s):

Hierboven kun je beschrijven hoeveel bedden er in iedere kamer staan.

Sanitair

Aanwezig zijn:

Keuken

Aanwezig zijn:

Buiten

Aanwezig zijn:

Voldoet jouw perceel niet aan het reglement, dan heeft de parkbeheerder aangegeven wat er aangepast moet worden. Doe je dit zelf? Of doet de koper dit?

De parkbeheerder is op de hoogte van de verkoop: *
Deze site is beveiligd met reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Stap 2:

Upload de beste foto's. Zorg dat de accommodatie opgeruimd is en dat er voldoende daglicht binnen komt, zodat de foto's mooi licht zijn. Houd privacy gevoelige zaken, zoals kentekens van voertuigen, foto's of post uit beeld. Je hoeft de foto's niet te bewerken voor je ze verstuurd, wel zouden we graag het jaarplaatsnummer in de naam van de foto zien staan (en eventueel in de omschrijving bij het uploaden). Zorg dat de foto's in liggende positie (landscape) zijn gemaakt, zo passen ze ook het beste in de meeste websites.

Upload de foto's